NIEUWBOUW

Het bouwen van een nieuwe woning doet u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Het is een droom die uitkomt, waar u vaak al vele jaren mee bezig bent. Wordt het een vrijstaande woning, twee-onder-één-kap? Aannemersbedrijf Kamp zet uw plannen en ideeën om naar werkelijkheid. Wij denken graag met u mee bij het creëren van een woning, ook wanneer er nog geen concrete plannen zijn kunnen wij u adviseren. U kunt hierbij denken aan een kostenraming op basis van een aantal ruwe schetsen.

OOK UTILITEITSBOUW

Wij hebben al vele projecten in de utiliteitsbouw gerealiseerd, van kantoor tot bedrijfshal en van ligboxenstal tot een honderd meter lange kippenschuur. Dient uw bedrijfsproces in naastgelegen gebouwen door te lopen tijdens de werkzaamheden dan is dat geen probleem, wij plannen en overleggen alles vooraf duidelijk om overlast te voorkomen.

KWALITEIT

Kwaliteit staat altijd op nummer één bij Aannemersbedrijf Kamp vooraf en tijdens het bouwproces. Vooraf overleggen, duidelijke afspraken maken en nauw samenwerken binnen al de verschillende disciplines om zo tot het gewenste resultaat te komen. Het bespreken van verbeterpunten of zaken die extra aandacht nodig hebben zullen we niet nalaten.

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Wij denken actief mee met onze opdrachtgevers. Vooraf spreken wij graag de verwachtingen door met onze klant, om u tijdens de oplevering deze te kunnen tonen. Veelal werken wij met open begrotingen om u goed inzicht te geven in de toe te passen materialen en de kwaliteit. De planning is voor veel mensen belangrijk aangezien er wellicht tijdelijke huisvesting gezocht moet worden, wij zijn dan ook van de term afspraak = afspraak.

Wilt u meer informatie over het bouwen van een nieuwe woning dan staan wij graag voor u klaar. Wilt u geheel vrijblijvend gebruik maken van onze kennis en ervaring tijdens een eerste gesprek? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

KLIK HIER EN BEKIJK ONZE REFERENTIE PROJECTEN >