Aannemersbedrijf Kamp in kort bestek

Aannemersbedrijf Kamp
Aannemersbedrijf Kamp in Ootmarsum is al meer dan 35 jaar actief op diverse bouwterreinen. Ons bouwteam bestaat uit zo’n 10 professionals, die stuk voor stuk staan voor kwaliteit en degelijkheid. Traditioneel vakmanschap vinden we belangrijk, maar dan wel gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken. Het is dan ook niet voor niets dat we onze medewerkers jaarlijks laten bijscholen, ook op het gebied van duurzaamheid, milieu en veiligheid.

Totaalpakket
Kiest u voor aannemersbedrijf Kamp, dan kiest u voor een totaalpakket. Wij doen meer dan bouwen alleen. Ook voor statische en EPN berekeningen of technische tekeningen van bijvoorbeeld vloeren en constructies kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we een goed uitgeruste werkplaats voor machinaal timmerwerk.

Leermeesters
We vinden het belangrijk dat ook de leerlingen binnen ons bedrijf de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie krijgen. Daarvoor hebben we drie leermeesters in dienst. Een goede begeleiding werkt namelijk motiverend en dat bevordert de prestaties. En dat komt onze opdrachtgevers weer ten goede.

Hoge kwaliteitseisen
Van onze bouwpartners verwachten we hetzelfde niveau als van ons eigen bedrijf. We werken dan ook uitsluitend met toeleveranciers en onderaannemers die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wijzelf.

Scherp gecalculeerd, scherp gecontroleerd, scherp gepresenteerd
Kwaliteit en prijs zijn even belangrijk, vinden we. Daarnaast houden we van heldere afspraken. Dat vertaalt zich in duidelijke calculaties die ook voor niet-ingewijden uit de bouw inzichtelijk zijn. Vanzelfsprekend nemen we alle tijd om onze offertes toe te lichten. We weten hoe vervelend het is voor onze opdrachtgevers als oplevertermijnen overschreden worden. Met een bijzonder zorgvuldige planning zorgen wij ervoor dat dat niet gebeurt. Die stiptheid geldt trouwens ook als u bij ons een afspraak wilt maken voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte. Wij richten ons op uw agenda. Bij ons kunt u ook ’s avonds of op zaterdag terecht. Enfin, dat merkt u vanzelf als u contact met ons opneemt…

Wij zijn aangesloten bij:

Bouwend Nederland   bouwgarant   fundeon